Licență și Disertație

Examenul de finalizare a studiilor pentru sesiunea februarie 2024 va avea loc în perioada 19-23.02.2024.

Înscrierile se vor face online, în perioada 01-02 februarie 2024. Pentru mai multe detalii, CLICK AICI .

Formulare pentru licență și disertație:

În facultate vei scrie lucrări, vei redacta proiecte și vei da examene. Toate aceste texte vor reflecta nu numai nivelul tău de pregătire sau cunoștințele pe care le-ai însușit, ci și personalitatea și capacitatea de a comunica convingător și în propriile cuvinte ceea ce știi.

În toate aceste situații, trebuie să vă asigurați că fiecare idee sau expresie care nu aparține dvs. este atribuită celui care a creat-o.

Fie că este vorba despre un text deja publicat, ideile unui coleg sau ale unui profesor, un curs, un articol sau o carte, un rezumat al internetului, însușirea muncii altor persoane, fără a indica o sursă, este considerată plagiat și este inacceptabilă la universitate, indiferent dacă acesta este intenționat sau din neglijență. Obișnuște-te să ții o evidență strictă a surselor tuturor ideilor și formulelor pe care le întâlnești și pe care vrei să le folosești în textele și lucrările tale. Astfel vei fi mereu mândru de munca ta, de lucrurile pe care le-ai învățat și vei descoperi gândirea proprie. Facultatea te va încuraja și te va ajuta.