Licență și Disertație

 

INFORMAȚII EXAMEN LICENȚĂ SESIUNEA SEPTEMBRIE 2021

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE LICENȚĂ ȘI DISERTAȚIE SESIUNEA SEPTEMBRIE 2021

Detalii aici

Formulare pentru licență și disertație:


Acte dosar înscriere licență/disertație
Detalii aici


Depunerea dosarului pentru înscrierea la Examenul de licență/disertație.
Detalii aici

 

În facultate vei scrie lucrări, vei redacta proiecte și vei da examene. Toate aceste texte vor reflecta nu numai nivelul tău de pregătire sau cunoștințele pe care le-ai însușit, ci și personalitatea și capacitatea de a comunica convingător și în propriile cuvinte ceea ce știi.

În toate aceste situații, trebuie să vă asigurați că fiecare idee sau expresie care nu aparține dvs. este atribuită celui care a creat-o.

Fie că este vorba despre un text deja publicat, ideile unui coleg sau ale unui profesor, un curs, un articol sau o carte, un rezumat al internetului, însușirea muncii altor persoane, fără a indica o sursă, este considerată plagiat și este inacceptabilă la universitate, indiferent dacă acesta este intenționat sau din neglijență. Obișnuște-te să ții o evidență strictă a surselor tuturor ideilor și formulelor pe care le întâlnești și pe care vrei să le folosești în textele și lucrările tale. Astfel vei fi mereu mândru de munca ta, de lucrurile pe care le-ai învățat și vei descoperi gândirea proprie. Facultatea te va încuraja și te va ajuta.