Blended Intensive Programme University of Porto-aplică acum!

Blended Intensive Programme in Geriatrics

Puteți aplica acum la programul de mobilitate scurtă ERASMUS oferit de către Universitatea din Porto!

Cursul își propune să ofere o abordare multidisciplinară a cunoștințelor și abilităților necesare pentru o bună practică de geriatrie, predată de profesioniști din diferite domenii ale sănătății. Acest curs își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la prevenirea celor mai frecvente boli la această grupă de vârstă, screening-ul sau recunoașterea timpurie a acestora și tratamentul adecvat. Este destinat studenților de anul 5, 6 medicină și doctoranzilor în domeniul medicină!

Acest BIP ( Blended Intensive Programme) este organizat în colaborare cu instituțiile partenere: Universitatea Semmelweis (Ungaria) și Universitatea din Salamanca (Spania). O altă instituție colaboratoare este Universitatea Eötvös Loránd (Ungaria).

Cursul este predat în limba engleză și se va desfășura timp de șase săptămâni în iunie și iulie 2024: 3,5 săptămâni de seminarii online, 1,5 săptămâni de mentorat online și o săptămână față în față la Facultatea de Medicină U.Porto, în perioada 15-19 iulie 2024. Acesta va acorda studenților participanți 4,5 ECTS.

Mai multe informații despre program puteți afla aici.

Mai multe informații despre mobilitățile de scurtă durată puteți afla aici.

 Termenul limită de depunere a candidaturilor studenților la Biroul Erasmus+ UNITBV outgoing@unitbv.ro este 30 Martie 2024.