A XII-a Conferință Româno-Iordaniană în Medicină și Farmacie și al X-lea Congres Internațional al Absolvenților Universităților de Medicină

La inițiativa dlui Rector al Universității Transilvania din Brașov, dl. prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan  și în organizarea Facultății de Medicină, în perioada 27-30.06.2022,  în Aula Universității Transilvania, se desfășoară lucrările celei de-a 12 a Conferințe Româno-Iordaniene în Medicină și Farmacie și a celui de-al 10-lea Congres internațional al absolvenților Universităților de Medicină. În cadrul conferinței se prezintă lucrări de interes științific general din toate specialitățile medicale, limba oficială fiind limba engleză.

Conferința se desfășoară sub înaltul patronaj al Alteței Regale Prințesa Muna Al Hussein, președinte al Consiliului Iordanian de Nursing precum și patroana Organizației Nurselor și Moașelor pentru Europa Mediteraneană din cadrul OMS.

Vă invităm să participați!

Conferința se desfășoară în format fizic și online și este creditată cu 18 puncte EMC conform adresei 5148/22.06.2022.

Taxă de înscriere pentru participanții non-membri UNITBV: 100 lei.

Pentru participanții online linkul de logare la conferința este:

https://bbb.unitbv.ro/and-msg-0wh-75s

La logare este necesară aprobarea moderatorului. 

Pentru a nu interfera cu vorbitorul în timpul sesiunii este recomandată selectarea modului "Listen only" in acest sens. Întrebările adresate speakerilor pot fi adresate în chat-ul sensiunii find preluate de către moderatori.

  Program Conferința Româno-Iordaniană_27-30_iunie_2022

Caiet de rezumate AICI

Decanul Facultății de Medicină

Prof. dr. Marius Moga