Repartiție rezidențiat 2021

 

Repartiția rezidenților admiși în urma concursului de rezidențiat din data de 21.11.2021

Sediul Prefecturii Brașov,

Sala de Ședințe a Consiliului Județean Brașov (120)

Bdul Eroilor nr 5

Perioada: 05-08.12.2021

Accesul în clădirea în care se desfășoară alegerea locurilor și posturilor scoase la concurs se face în condiții similare accesului în sala de concurs:

Accesul este permis doar pentru candidații sau împuterniciții legali ai acestora care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ calificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, efectuat de un furnizor de servicii medicale autorizat, respectiv candidaților sau împuterniciților legali care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară infectării cu SARS-CoV-2.

Dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi verificat la intrarea în clădire prin aplicația pentru dispozitive mobile dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), iar în cazul cetățenilor din afara UE, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, al documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba ţțării respective şi în limba engleză.

Pentru fluidizarea accesului în clădirile de repartiție, candidații sau împuterniciții legali ai acestora sunt rugați să își descarce certificatul digital de pe platforma dezvoltată de STS înaintea deplasării către locația respectivă și să prezinte acest certificat la intrare.

Scanarea codului QR se poate face de pe telefonul mobil/tabletă sau de pe certificatul prezentat în format letric (tipărit pe hârtie).

Candidații sau împuterniciții acestora trebuie să aibă asupra lor un act de identitate (buletinul/cartea de identitate sau paşaportul) în termen de valabilitate. Împuterniciții vor avea asupra lor și procura notarială. Cei fără un astfel de document valabil nu sunt primiți în sala de repartiție.

Rugăm candidații sau împuterniciții acestora să respecte TOATE indicațiile date de organizatori inclusiv cele privind măsurile igienico-sanitare în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.