Bursa specială ocazională de "Responsabilitate civică" CIVICA

Vaccinează-te și vei fi câștigat!

 Dragi studenți ai Facultății de Medicină,

Am început un nou an universitar în condiții epidemiologice nu tocmai favorabile. Incidența COVID-19 este în continuă creștere iar sistemul sanitar al județului nostru este grav încercat. Este un motiv pentru care stagiile practice în spitale vor întârzia să se desfășoare, fiecare cadru didactic fiind însărcinat să identifice metode educaționale care să simuleze cât mai îndeaproape realitatea medicală.  


Suntem conștienți de necesitatea continuării procesului didactic față în față și mai ales de nevoia  de a vă putea dezvolta cunoașterea la patul bolnavului. Acest lucru se va întâmpla îndată ce situația epidemiologică o va permite,  cu respectarea precauțiunilor de prevenire a infecției, prin purtarea unui echipament medical corespunzător, dublat de dovada statutului de vaccinat sau de un rezultat negativ de test ( fie antigenic rapid în interiorul al 48 h, fie RT-PCR în 72 h) sau de dovada trecerii prin boală în ultimile 180 de zile.
Pentru siguranța noastră, a tuturor, facem un apel la vaccinare! Vaccinarea este calea cea mai sigură de a preveni îmbolnăvirea voastră precum și a celor din jur. 
Puteți să o faceți în cadrul Dispensarului studențesc sau în orice Centru de vaccinare din județul nostru.
 
Pentru a veni în sprijinul vostru, Universitatea Transilvania a propus studenților săi vaccinați, Bursa ocazională de "Responsabilitate civică", un stimulent pentru cei care au ales să se vaccineze ca să fim cu toții în siguranță.
În acest scop vă rugăm să încărcați pe platforma de e-learning la cursul creat cu titlul  "Certificat de vaccinare Covid19" la anul de studiu în care vă aflați, cererea tip precum si certificatul doveditor al vaccinării, până la data de 02.11.2021.
 
Sunteți viitori profesioniști în sănătate și exemplul vostru este foarte important!
 
 

Prof Dr Marius Alexandru Moga,

Decanul Facultății de Medicină