Teste de Biologie pentru ADMITERE la Medicină

Anunț important pentru candidații la Medicină

Cartea de teste de biologie pentru admiterea la Medicină este la dispoziția celor interesați. Având la bază manualul de Biologie pentru clasa a XI-a indicat admiterii la Facultatea de Medicină din Brașov și structurat pornind de la cele 11 capitole ale manualului, cele 432 de pagini de teste grilă și rezolvările echivalente plus 5 teste mari de sinteză recomandă cartea de teste ca pe o necesitate a oricărui candidat.
Prețul cărții – 120 lei poate fi achitat după cum urmează:
1. 120 lei la procurarea directă prin secretariatul Facultății de Medicină din corpul K etaj II Str. Nicolae Bălcescu nr. 56. Atenționăm persoanele care doresc această formă de a-și procura cartea că trebuie să respecte cu strictețe restricțiile impuse de ordonanțele și legislația curentă referitoare la respectarea limitelor de distanță socială minimă, să poarte mască.
2. 120 lei poate fi achitat în contul Banca Transilvania, urmată de primirea cărții prin curier rapid căruia i se achită costul transportului. Alături de Formularul de comandă atașați dovada efectuării plății.
3. 120 lei + taxă ramburs – plată doar în momentul livrării cărții de către firma de curierat rapid

Pentru a comanda cartea descărcați Formularul de comandă și completați toate câmpurile colorate. Trimiteți prin email Formularul de comandă original (completat) descărcat de pe site în format excel (nu pdf, jpg, png, etc.). Mesajele care vor avea atasat alt tip de document nu vor putea fi procesate.

Cartea poate fi achiziționată prin comandă online – Detalii achiziționare

Leave your comments

Comments

  • No comments found