CONCURS POSTURI DIDACTICE - SEPTEMBRIE 2020

SESIUNEA SEPTEMBRIE 2020

Concurs de ocupare a posturilor didactice

 Concurs pentru ocuparea postului de    Profesor     Poziția 5 din Statul de funcții al  Departamentului Specialități Medicale și Chirurgicale.

Profesor Poziția 5

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 30 din Statul de funcții al  Departamentului Specialități Medicale și Chirurgicale.

Șef lucrări Poziția 30

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 31 din Statul de funcții al  Departamentului Specialități Medicale și Chirurgicale.

Șef lucrări Poziția 31

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 32 din Statul de funcții al  Departamentului Specialități Medicale și Chirurgicale.

Șef lucrări Poziția 32

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 35 din Statul de funcții al  Departamentului Specialități Medicale și Chirurgicale.

Șef lucrări Poziția 35

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 38 din Statul de funcții al  Departamentului Specialități Medicale și Chirurgicale.

Șef lucrări Poziția 38

Concurs pentru ocuparea postului de    Conferențiar   Poziția 17 din Statul de funcții al  Departamentului Discipline Fundamentale, Profilactice și Clinice.

Conferențiar Poziția 17

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 49 din Statul de funcții al  Departamentului Discipline Fundamentale, Profilactice și Clinice.

Șef lucrări Poziția 49

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 50 din Statul de funcții al  Departamentului Discipline Fundamentale, Profilactice și Clinice.

Șef lucrări Poziția 50

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 51 din Statul de funcții al  Departamentului Discipline Fundamentale, Profilactice și Clinice.

Șef lucrări Poziția 51

Concurs pentru ocuparea postului de   Șef de lucrări  Poziția 55 din Statul de funcții al  Departamentului Discipline Fundamentale, Profilactice și Clinice.

Șef lucrări Poziția 55