Facultatea de Medicină din Brașov își așteaptă studenții

 În aceste zile au loc înscrierile la Facultatea de Medicină, una dintre cele mai solicitate facultăți din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Motivația pentru a urma o carieră medicală este îmbrățișată de către tinerii valoroși din comunitatea brașoveană dar și din alte județe ale țării, Brașovul fiind un oraș într-o continuă dezvoltare ce oferă multiple oportunități pentru tineri.
Universitatea Transilvania din care face parte Facultatea de Medicină a crescut în cotațiile internaționale fiind cotată pe locul 1700 in topul universităților din lume și pe locul 9 în topul celor din România.
Universitatea încurajează performanța prin intermediul multiplelor tipuri de burse acordate, cum ar fi burse de performanță științifică, de burse de merit, burse pentru stagii universitare și postuniversitare.
Există și alte oportunitățile tentante oferite de către Facultatea de Medicină. În fiecare an, cu sprijinul Universității Transilvania din Brașov, studenții au ocazia să participe la simpozioane științifice, congrese naționale și internaționale, la mobilități de studiu și practică în cadrul programului ERASMUS în țări precum Spania, Italia, Franța , Germania, Grecia , Turcia etc.
În cadrul Facultății noastre sunt disponibile 4 programe de studii universitare de licență: Medicină cu durată de 6 ani (125 de locuri disponibile), Asistență Medicală cu durată de 4 ani (125 de locuri disponibile), Laborator Clinic cu durată de 3 ani (45 de locuri disponibile) și Balneofizio kinetoterapie și recuperare cu durată de 3 ani (60 de locuri disponibile).
Înscrierea se desfășoară online iar admiterea se va desfășura prin prezența fizică a candidaților în sălile pregătite ale universității.

Leave your comments

Comments

  • No comments found