Simulare admitere 2024 - 21 aprilie 2024

FACULTATEA DE MEDICINĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA DIN BRAȘOV
ORGANIZEAZĂ,
ÎN DATA DE 21.04.2024, ora 10.00,

TESTUL DE SIMULARE A EXAMENULUI DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE STUDII DE LICENȚĂ

  • Medicină (MD)
  • Asistenţă medicală generală (AMG)
  • Balneofiziokinetoterapie şi recuperare (BFKT)
  • Laborator clinic (LC)

LISTELE CU REPARTIZAREA PE SĂLI A CANDIDAȚILOR VALIDAȚI PENTRU PARTICIPAREA LA TESTUL DE SIMULARE A EXAMENULUI DE ADMITERE pot fi vizualizate accesând link-ul: 

https://edu.unitbv.ro/course/view.php?id=429

Accesul se face cu numele de utilizator și parola utilizate la înscriere.

Candidații se vor prezenta la sala în care au fost repartizați începând cu ora 09:15, având asupra lor un act de identitate (carte de identitate, pașaport).

  • Accesul în sala de examen se face pe baza actului de identitate.
  • Este interzisă utilizarea oricărui dispozitiv electronic de comunicare pe toată durata desfășurării testului.

La intrarea în sala de examen dispozitivele electronice de comunicare (telefoane, tablete, smartwatch-uri, etc) vor fi ÎNCHISE (TURN-OFF), depuse și depozitate pe catedra din sală.

  • Testele se completează exclusiv cu stilou / pix cu mină / pastă / cerneală de culoare neagră (NU ESTE PUS LA DISPOZIȚIE de către organizatori).
  • Orice fraudă sau tentativă de fraudă poate determina eliminarea candidatului din sala de examen.
  • Baremul de corectare va fi postat pe site-ul facultății imediat după terminarea testului (expirarea timpului regulamentar de examen).

Rezultatele se vor afișa în cursul zilei de 21.04.2024 pe site-ul Facultății de Medicină, cu respectarea Regulamentului general privind protectia datelor (RGPD) – Regulamentul (UE) 2016/679 (postarea rezultatelor se va face pe baza ID).

Testul de simulare a examenului de admitere este programat în data de 21.04.2024, la Universitatea Transilvania din Brașov. Sălile în care se va desfășura examenul, precum și repartizarea pe săli a candidaților va fi postată ulterior, după validarea înscrierilor.
Testul de simulare a examenului de admitere este identic pentru programele de studii: AMG, BFKT, LC.
Durata examenului de simulare:
- 3 ore pentru programul de studii Medicină
- 2 ore pentru programele de studii: AMG, BFKT, LC.

Pentru ÎNSCRIERE accesați link-ul:
https://edu.unitbv.ro/course/view.php?id=429
Pentru a accesa aplicația pentru înscriere este necesară crearea unui cont de utilizator – click pe Conectare (dreapta sus) sau Continuă (jos), apoi Creează un cont nou.

După crearea contului veți primi un e-mail de confirmare a contului de utilizator al platformei de înscriere. Acest e-mail NU CONFIRMĂ ÎNSCRIEREA!

Conectați-vă ulterior pe platformă cu numele de utilizator și parola setate la crearea contului, pentru a accesa aplicația de înscriere la adresa:
https://edu.unitbv.ro/course/view.php?id=429

Pentru a vă înscrie este necesară completarea tuturor câmpurilor din formularul (quiz-ul) de înscriere.
În cazul în care nu completați (corespunzător) toate câmpurile, înscrierea nu va fi validată.
Dacă un candidat dorește să susțină atât testul pentru programul de studii MD, cât și testul pentru programele de studii AMG, BFKT, LC va trebui să se înscrie separat pentru fiecare test (achitând și taxele corespunzătoare).

Achitați taxa de participare (conform instrucțiunilor de mai jos) și încărcați în aplicația de înscriere documentul care confirmă plata sau documentul oficial în baza căruia beneficiați de scutire de taxă (sunt acceptate fișiere de tip pdf; .doc .docx; .ai .bmp .gdraw .gif .ico .jpe .jpeg .jpg .pct .pic .pict .png .svg .svgz .tif .tiff .gif – dimensiune maximă 1 GB)

Data limită pentru înscriere: 12.04.2024, ora 23:59.

Confirmarea / validarea înscrierii se va face numai după verificarea datelor și validarea documentelor încărcate. Veți fi notificat printr-un mesaj trimis pe adresa de e-mail utilizată la înscriere.

Taxa de participare la testul de simulare a examenului de admitere este de:
- 250 de lei pentru programul de studii MEDICINĂ
- 200 de lei pentru programele de studii AMG, BFKT, LC
și se va achita online în contul Universității Transilvania din Brașov.

Candidații scutiți de taxa de înscriere (vor trebui să încarce în aplicația de înscrieri actele doveditoare corespunzătoare):
- candidații orfani cu vârsta sub 26 ani – certificat de deces;
- candidații proveniți din casele de copii – adeverință (oficială);
- candidații ai căror părinți sunt angajați ai universităţii sau ai Ministerului Educației Naționale (în activitate sau pensionați) – adeverință (oficială).

Achitarea taxei de înscriere la testul de simulare a examenului de admitere de la Facultatea de Medicină, Universitatea Transilvania din Brașov se poate face online, prin transfer bancar sau ordin de plată.

Este obligatorie completarea următoarelor date de identificare pe instrumentul de plată:

BENEFICIAR: Universitatea Transilvania din Brașov
Cod fiscal: 4317754
Cod IBAN: RO08TREZ13120F330500XXXX
BANCA: TREZORERIA MUNICIPIULUI BRAȘOV
În câmpul privind detaliile plății / transferului este obligatorie menționarea următoarelor informații:
- tipul taxei: taxă înscriere simulare examen admitere Medicină 2024
- numele, inițiala tatălui și prenumele candidatului pentru care se face plata taxei
- programul de studii pentru care optează să susțină examenul (MD / AMG, BFKT, LC).

Dovada efectuării plății sau documentul oficial în baza căruia beneficiați de scutire de taxă trebuie încărcate în aplicația de înscriere de pe platformă, în momentul înscrierii (în format pdf; .doc .docx; .ai .bmp .gdraw .gif .ico .jpe .jpeg .jpg .pct .pic .pict .png .svg .svgz .tif .tiff .gif – dimensiune maximă 1 GB)

Repartizarea pe săli a candidaților a căror înscriere a fost validată va fi postată pe site-ul Facultății de Medicină în data de 19 aprilie 2024.
Candidații se vor prezenta la sala în care au fost repartizați începând cu ora 09.00, având asupra lor un act de identitate (carte de identitate, pașaport).
• Accesul în sala de examen se face pe baza actului de identitate
• Testele se completează exclusiv cu stilou / pix cu mină de culoare neagră
Baremul de corectare va fi postat pe site-ul facultății imediat după terminarea testului (expirarea timpului regulamentar de examen).

BAREM MEDICINĂ BIOLOGIE

BAREM MEDICINĂ CHIMIE

BAREM AMG, BFKT,LC

Rezultatele se vor afișa în cursul zilei de 21.04.2024 pe site-ul Facultății de Medicină, cu respectarea Regulamentului general privind protectia datelor (RGPD) – Regulamentul (UE) 2016/679 (postarea rezultatelor se va face pe baza ID).

REZULTATE MEDICINĂ

REZULTATE AMG,BFKT,LC

Vă dorim succes!