Teste de Chimie - ediția a III-a - pentru ADMITERE la Medicină

Anunț important pentru candidații la Medicină

Cartea "Teste grilă de chimie organică pentru admiterea la Medicină", Editura Universității Transilvania din Brașov, autori: Ileana Manciulea, Gheorghe Coman, Rodica Țică, Lucia Dumitrescu, Mihaela Badea, ediția 2021, este disponibilă candidaților la admitere la Facultatea de Medicină, Universitatea Transilvania din Brașov.

Cartea, ediția a III-a revizuită și completată conține 448 pagini. Este structurată în 14 capitole de teste grilă cu un raspuns corect. Față de a doua ediție, în carte se găsesc suplimentar aproximativ 600 de grile, peste 200 de grile au fost modificate față de ediția 2017 și sunt incluse simulările la admitere medicina 2021, 2019-2016 și subiectele de la examenul de admitere la Facultatea de Medicină, Universitatea Transilvania din Brașov din perioada 2013-2021. De asemenea au fost reorganizate capitolele. Capitolul 1 este dedicat în totalitate concentrației soluțiilor și noțiunilor de pH. Cartea de teste respectă programa de admitere de la Facultatea de Medicină, Universitatea Transilvania din Brașov și este realizată având la bază manualele de Chimie clasa a X-a și a XI-a.

Prețul unui exemplar este 100 lei și poate fi achiziționată după cum urmează:

  1. la LIBRĂRIA de pe Colina Universității, corpul C – informații suplimentare se pot obține de la persona de contact a LIBRĂRIEI UNIVERSITĂȚII, dna. Iulia Hogaș, telefon 0745 024 417 (în intervalul orar 9 – 15 de luni pana vineri).
  2. prin CURIER cu plata ramburs la livrare: 100 lei + taxă curier. Comanda se poate realiza la adresa de e-mail testegrilachimieorganicabv@gmail.com, completând următoarele date: Nume și prenume, Adresa de livrare (strada, număr, bloc, scară, etaj, apartament, localitate, cod poștal, județ), Număr telefon valabil la care să sune curierul, Număr exemplare.