Simulare admitere 2021

Facultatea de Medicină din cadrul Universității Transilvania din Brașov organizează, în data de 24.04.2021 (ora începerii testului va fi postată ulterior, după validarea înscrierilor) testul de simulare a examenului de admitere la programul de studii de licență:

- Medicină (MD)
- Asistență medicală generală (AMG)<
- Balneofiziokinetoterapie şi recuperare (BFKT)
- Laborator clinic (LC)

Testul de simulare a examenului de admitere este programat în data de 24.04.2021, pe platforma online a Universității Transilvania din Brașov.

Testul de simulare a examenului de admitere este identic pentru programele de studii: AMG, BFKT, LC.

Ora începerii testului pentru fiecare program de studii (MD, respectiv, AMG, BFKT, LC) va fi postată ulterior, după validarea înscrierilor.

Durata examenului de simulare:

  • 3 ore pentru programul de studii Medicină
  • 2 ore pentru programele de studii: AMG, BFKT, LC.

 Pentru ÎNSCRIERE accesați link-ul:  https://edu.unitbv.ro/course/view.php?id=293

Pentru a accesa aplicația pentru înscriere este necesară crearea unui cont de utilizator – click pe Conectare (dreapta sus) sau Continua (jos), apoi Creează un cont nou.

După crearea contului veți primi un e-mail de confirmare a contului de utilizator al platformei. Acest e-mail NU CONFIRMĂ ÎNSCRIEREA !

Conectați-vă ulterior pe platformă cu numele de utilizator și parola setate la crearea contului, pentru a accesa aplicația de înscriere la adresa: https://edu.unitbv.ro/course/view.php?id=293

Pentru a vă înscrie este necesară completarea tuturor câmpurilor din formularul (quiz-ul) de înscriere.

În cazul în care nu completați (corespunzător) toate câmpurile, înscrierea nu va fi validată și nu veți avea acces la test.

Dacă un candidat dorește să suțină atât testul pentru programul de studii MD, cât și testul pentru programele de studii AMF, BFKT, LC va trebui să se înscrie separat pentru fiecare test (achitând și taxele corespunzătoare).

Achitați taxa de participare (conform instrucțiunilor de mai jos) și încărcați în aplicația de înscriere documentul care confirmă plata sau documentul oficial în baza căruia beneficiați de scutire de taxă (sunt acceptate fișiere de tip pdf; .doc .docx; .ai .bmp .gdraw .gif .ico .jpe .jpeg .jpg .pct .pic .pict .png .svg .svgz .tif .tiff .gif – dimensiune maximă 1 GB)

Data limită pentru înscriere: 18.04.2021, ora 23.59.

Confirmarea / validarea înscrierii se va face numai după verificarea datelor și validarea documentelor încărcate. Veți fi notificat printr-un mesaj trimis pe adresa de e-mail utilizată la înscriere.

Taxa de participare la testul de simulare a examenului de admitere este de:
- 200 de lei pentru programul de studii MEDICINĂ
- 150 de lei pentru programele de studii AMG, BFKT, LC
și se va achita online în contul Universității Transilvania din Brașov.

Candidații scutiți de taxa de înscriere (vor trebui să prezinte / să încarce în aplicația de înscrieri actele doveditoare corespunzătoare):

- candidații orfani cu vârsta sub 26 ani – certificat de deces;
- candidații proveniți din casele de copii – adeverință (oficială);
- candidații ai căror părinți sunt angajați ai universității sau ai Ministerului Educației Naționale (în activitate sau pensionați) – adeverință (oficială).

Achitarea taxei de înscriere la testul de simulare a examenului de admitere de la Facultatea de Medicină, Universitatea Transilvania din Brașov se poate face online, prin transfer bancar sau ordin de plată.

Este obligatorie completarea următoarelor date de identificare pe instrumentul de plată:
BENEFICIAR: Universitatea Transilvania din Brașov
Cod fiscal: 4317754
Cod IBAN: RO08TREZ13120F330500XXXX
BANCA: TREZORERIA MUNICIPIULUI BRAȘOV

În câmpul privind detaliile plății / transferului este obligatorie menționarea următoarelor informații:
- tipul taxei: taxă înscriere simulare examen admitere Medicină 2021
- numele, inițiala tatălui și prenumele candidatului pentru care se face plata taxei
- programul de studii pentru care optează să susțină examenul (MD / AMG, BFKT, LC).

Dovada efectuării plății sau documentul oficial în baza căruia beneficiați de scutire de taxă trebuie încărcate în aplicația de înscriere de pe platformă, în momentul înscrierii (în format pdf; .doc .docx; .ai .bmp .gdraw .gif .ico .jpe .jpeg .jpg .pct .pic .pict .png .svg .svgz .tif .tiff .gif – dimensiune maximă 1 GB)

La expirarea timpului regulamentar alocat testului fiecare candidat își va putea vedea punctajul obținut, conform baremului de corectare.

Vă dorim succes!